Financieel Administrateur

Financieel Administrateur

TriaCon Zwolle

Wat is vereist?

 • Mbo-niveau 4 werk- en denkniveau richting Bedrijfsadministratie met minimaal 5 jaar ervaring OF hbo werk- en denkniveau, richting Bedrijfseconomie of Accountancy met minimaal 2 jaar ervaring
 • Kennis van AFAS ERP Software of bereid hierin te investeren
 • Kennis van Office 365
 • Analytisch denkvermogen en een cijfermatig inzicht
 • Heeft een goed aanpassingsvermogen en kan goed samenwerken
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift
 • Probleemoplossend, accuraat, wendbaar en commercieel ingesteld

Wat krijg je?

 • €2.085 - €4.170 p/m (afhankelijk van kennis en ervaring)
 • 40-urige werkweek
 • 28 vakantiedagen (+ extra leeftijdsafhankelijke vrije dagen)
 • Trainings- en opleidingsmogelijkheden
 • Laptop, telefoon en pensioenregeling
 • Brutovergoeding van €60,- op je zorgverzekering (o.b.v. fulltime dienstverband)
 • Thuiswerkmogelijkheden

Wat doe je?

 • 20% Overige administratieve werkzaamheden uitvoeren
 • 20% Financieel-administratieve werkzaamheden uitvoeren
 • 20% Salarisadministratie uitvoeren
 • 10% Intern overleg
 • 20% AFAS beheren en hierover vragen beantwoorden
 • 10% Managementrapportages opstellen

Deze vacature is gemaakt op basis van gesprekken met medewerkers in de functie. Zo krijg jij een realistisch beeld van de baan.

Stel direct een vraag

Vacature

Als Financieel Administrateur bij TriaCon ben je verantwoordelijk voor de volledige uitvoering van de financiële administratie voor de TriaCon bedrijven en deelnemingen (w.o. TriaCon Zuid & Docenten Trainers Collectief B.V.). Je beheert en bewaakt de crediteuren en debiteuren, bereidt de BTW- en VPB-aangiftes voor en stelt financiële rapportages op. Ook ben je verantwoordelijk voor het jaarwerk van alle BV's in samenwerking met de Accountant. Verder zorg je voor de goedkeuring en verwerking van alle betalingen en laat je de subadministraties op de financiële administratie aansluiten.

Je houdt je daarnaast bezig met het controleren en verwerken van inkomende en uitgaande facturen, het inboeken van bankmutaties en creditcardtransacties en het beheren van de salarisadministratie in nauwe samenwerking met HR. Ook zorg je voor meer algemene administratieve taken, zoals het beheer van de mailbox en de verzekeringen van de organisatie.

Een ander belangrijk onderdeel van je werk is het beheer van de AFAS-applicatie. Dit houdt in dat je zorgt voor het beheer en de aanpassing van managementrapportages en financiële analyses. Ook ben je betrokken bij het verbeteren van financiële processen. Je geeft nieuwe collega's uitleg over AFAS en zorgt dat het systeem optimaal functioneert.

Als je enthousiast wordt van een combinatie van cijfers en ICT, graag servicegericht te werk gaat en je het niet erg vindt om ad-hoc vraagstukken op te pakken, dan is dit een baan voor jou.

Werkweek

Financieel Administrateur

Op een leuke werkdag heb je jouw administratie volledig bijgewerkt en tijd over om zowel managementvragen te beantwoorden als nieuwe collega's te introduceren in het gebruik van AFAS.

Op een minder leuke werkdag word je geconfronteerd met een storing of onverwachte conversie in AFAS, wat leidt tot een stroom van vragen die opgelost moeten worden. Hierdoor blijven je reguliere werkzaamheden liggen.

 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • 12:00
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00

Voorbeeld uit de praktijk

Je ontdekt dat er regelmatig facturen niet in behandeling worden genomen vanwege foutieve opdrachtnummers of contactgegevens. Wat doe je?

In deze rol pak je het debiteurenbeheer actief aan. Je analyseert eerst waarom facturen onbehandeld blijven en houdt een nauwkeurige administratie bij van alle facturen. Na dertig dagen stuur je een herinnering uit, gevolgd door eventuele verdere aanmaningen. Omdat TriaCon zelden een deurwaarder inschakelt, is het belangrijk om de onderliggende redenen van vertraagde betalingen te achterhalen. Je werkt nauw samen met collega's om fouten in opdrachtnummers of contactgegevens te corrigeren en communiceert helder met klanten om misverstanden op te lossen. Jouw doel is het bevorderen van tijdige betalingen en het onderhouden van goede relaties met alle betrokken partijen.

Groeipad

Het groeipad binnen TriaCon staat niet vast. Je krijgt de vrijheid om jezelf persoonlijk te ontwikkelen binnen je functie. Er is budget om (online) cursussen te volgen en omdat je veel samenwerkt met collega’s van alle vakgroepen, krijg je veel mee van verschillende disciplines. Je stelt je eigen ontwikkelingsplan op, waarbij ook de benodigde trainingen en opleidingen worden benoemd die je nodig hebt om te groeien op zowel persoonlijk als inhoudelijk vlak. Regelmatig wordt dit besproken en bijgesteld waar nodig.

Financieel Administrateur

Werken bij TriaCon

TriaCon is opgericht in 2007 en is al jaren een vertrouwde naam in de bouw en vastgoedsector. Het bedrijf ondersteunt diverse opdrachtgevers, variërend van vastgoedeigenaren zoals woningcorporaties en zorginstellingen tot makelaars, ontwikkelende aannemers, uitvoerende- en onderhoudsbedrijven en overheden. TriaCon helpt opdrachtgevers bij het realiseren van wensen en het oplossen van vraagstukken op het gebied van:
• Bouw & Vastgoed
• Duurzaamheid & Onderzoek
• Kwaliteit, Veiligheid, Gezondheid en Milieu (KVGM)
• Beheer & Onderhoud
• Opleiding en training

Staat jouw vacature er niet tussen maar heb je wel interesse om bij TriaCon te werken of stage te lopen, stuur dan een open sollicitatie naar werken@triacon.nl.

 • Hoofdkantoor in Zwolle en Rosmalen
 • 37 medewerkers
 • 30% / 70%
 • Gem. leeftijd 38 jaar
 • Representatief
 • Hybride werken is mogelijk

Collega's

Gerben van der Lugt (54) - Senior Adviseur Brandveiligheid

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?
Na zestien jaar op de afdeling risicobeheersing van brandweer Flevoland gewerkt te hebben, wilde ik wel eens aan de spreekwoordelijke andere kant van de tafel zitten. TriaCon bood mij die kans en om samen met een jong team van specialisten te werken is een zegen.

Wat was je vorige baan?
Specialist brandpreventie - Brandweer Flevoland

Wat doe je in je vrije tijd?
Constructief klussen, geluidstechniek en racefietsen. En als ik genoeg tijd heb: reizen.

Hessel van Hout (26) - Junior Projectleider bij Beheer & Onderhoud

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?
Een jong, sterk groeiend bedrijf waar elke dag anders is. De dag beginnen en nog niet volledig weten wat er komen gaat, dat maakt mijn dagen zo leuk!

Wat was je vorige baan?
Bouwkundig adviseur - CED

Wat doe je in je vrije tijd?
Volleybal, genieten van het weer, geld uitgeven

Eline Bovendorp (23) - Projectassistent Beheer & Onderhoud

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?
Ik ben bij TriaCon begonnen als stagiair Management Assistent. Na deze stage werd mij gevraagd of ik wou blijven als projectassistent voor de vakgroep Beheer & Onderhoud. Omdat ik het tijdens mijn stage al erg naar mijn zin had, hoefde ik hier niet lang over na te denken.

Wat was je vorige baan?
Bezorger

Wat doe je in je vrije tijd?
Reizen, koken en op het terras zitten

Coen Bremer (44) - Adviseur KVGM

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?
Hiervoor was ik werkzaam bij een asbestinventarisatiebureau en alleen betrokken bij asbestprojecten. Ik zag de vacature via LinkedIn en kende TriaCon nog uit mijn functie als manager bij een ander asbestinventarisatie bureau en dacht gelijk dat is een uitdagende baan met mogelijkheden om te groeien op diverse gebieden en zo mijn kennis te verbreden en mijn jaren lange ervaring te delen met collega's. Na mijn eerste gesprek was gelijk duidelijk dat dit bedrijf goed bij mij past vanwege de persoonlijke benadering en hoe er naar de mens gekeken wordt en er samen gekeken wordt naar wat er bij je past qua werkzaamheden.

Wat was je vorige baan?
Manager asbestinventarisaties- Invenco

Wat doe je in je vrije tijd?
Gravelbiken, hardlopen, wandelen

Leo Knikhuis (62) - Projectleider/Adviseur KVGM

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?
Hiervoor werkte ik bij een onderzoeksbureau. Daar heb ik veel ervaring in asbestonderzoek opgedaan. Toevallig kwam ik een keer met de huidige Directeur in gesprek en de diversiteit aan werkzaamheden sprak me direct aan. Immers mijn eigen expertise delen met medewerkers van vooral woningcoöperaties en daarnaast ook nog door het hele land trainingen verzorgen. Dit is tot nu toe nog steeds een mooie uitdaging.

Wat was je vorige baan?
Projectmanager - ACMAA B.V.

Wat doe je in je vrije tijd?
Voetballen en gravelbiken.

Patrick van Rijssen (24) - Inspecteur/Adviseur

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?
Hiervoor was ik werkzaam bij de Albert Heijn en ik had net mijn opleiding Middenkaderfunctionaris Bouw afgerond. Ik kreeg een bericht van Marit op Indeed en toen ik op gesprek kwam en de werkzaamheden duidelijk werden leek mij dit een mooie uitdaging.

Wat was je vorige baan?
Afdelingsleider - Albert Heijn.

Wat doe je in je vrije tijd?
Film kijken of een terrasje pakken.

Inge Zikken (57) - Officemanager - afdeling Bedrijfsondersteuning

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?
Na heel lang bij een woningcorporatie gewerkt te hebben was ik toe aan een nieuwe uitdaging. De vacature van TriaCon sprak me meteen aan. Dit was precies wat ik zocht! Gelukkig hebben we elkaar gevonden en werk ik hier met veel plezier.

Wat was je vorige baan?
Managementassistent bij een woningcorporatie.

Wat doe je in je vrije tijd?
Tennis, padel, lezen en tuinieren

Yannick Wiegers (25) - Beheer en Onderhoud

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?
Ik heb mijn vierde jaar stage gelopen bij Triacon. Ik had het zo naar mijn zin dat ik er voor gekozen heb om hier te blijven na mijn opleiding.

Wat heb je gestudeerd?
Middenkader functionaris bouwkunde aan het Deltion college te Zwolle

Wat doe je in je vrije tijd?
Ik ga graag naar de sportschool of ga lekker stappen in het weekend met mijn vrienden.

Interessante baan?